Vrijwilligersprotocol

Bij Liethorp hebben we een vrijwilligersprotocol, dat is vastgesteld op de ALV. Dit betekent dat van alle rijdende leden en leden die hun paard bij Liethorp hebben gestald, gevraagd wordt om vrijwilligersdiensten te doen. Hieronder worden een aantal vragen over het vrijwilligersprotocol beantwoord. Voor meer informatie kun je de bestanden ‘Informatie vrijwilligersprotocol en inzetrooster‘ en ‘Hoe activeer en gebruik ik mijn account bij inzetrooster‘ downloaden.

Wat voor diensten kan ik doen?

Er zijn verschillende soorten vrijwilligersdiensten die je kunt doen. Je kunt bar staan, helpen bij wedstrijden of andere evenementen, schoonmaken of klussen. Als je actief bent in een van de commissies, telt dat ook als vrijwilligersdiensten. Per jaar vragen we je om twaalf uur aan diensten te doen. Als actief commissielid ben je vrijgesteld van deze twaalf uur aan vrijwilligersdiensten. Je hoeft je dan dus niet op te geven voor vrijwilligersdiensten, maar het mag natuurlijk alsnog.

Hoe kan ik me inschrijven voor een dienst?
Het inschrijven voor een dienst gaat via de website inzetrooster.nl. Op deze website heeft ieder lid een eigen account. Via dat account kun je zien welke diensten je kunt doen. Per dienst kun je ook zien hoe veel uur die duurt. Als er een dienst is die je wilt doen, dan kun je je via de website inschrijven. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail van je inschrijving. En een paar dagen van te voren krijg je een herinneringsmail.

Hoe activeer ik mijn account op inzetrooster.nl?
In het stappenplan ‘Hoe activeer en gebruik ik mijn account bij inzetrooster‘ in de bijlage staat precies uitgelegd hoe je je account kunt activeren.

Vanaf wanneer kan ik me inschrijven voor een dienst?
Je kunt je per direct inschrijven voor één of meerdere diensten. Voor het hele jaar staan er al diensten open.

Heb je nog vragen? Stuur dan een berichtje naar vrijwilligers@liethorp.nl. Graag tot snel op de manege!