Onze manege

Openingstijden | Accomodatie | Onze paarden en pony’s | Medewerkers | 2 openstaande vacatures | Contact |

Openingstijden

De manege is van maandag t/m vrijdag geopend van 08.00 uur tot 22.30 uur. Op zaterdag en zondag is de manege open van 8.00 uur tot 17.00 uur. Je bent altijd welkom, maar meld je bij aankomst even bij een medewerker.

Accomodatie

Wij beschikken over 48 ruime binnen- en buitenboxen, waarvan de helft voor pensionpaarden. Daarnaast twee overdekte rijbanen (20×40), een verlichte buitenrijbaan (20×40) overigens alle drie voorzien van een Agterbergbodem, longeerring, paddocks en weides.

Verder ligt er een ruim 5 km lang ruiterpad door het sportpark. Voor wie dit nog niet genoeg is; De Vlietlanden, het strand en het Amsterdamse Bos liggen “om de hoek”. Een zeer ruime kantine met een fantastisch terras maken het plaatje compleet.

Nieuwbouw2eBak
Buitenrijbaan en twee binnenrijbanen.

Buitenboxen
Buitenstallen

Longeerbak
Nieuw aangelegde longeerring

Buiten1

Buiten2
Paddock

WeiWei
Crossweide

EersteRijhalBinnen
Eerste rijhal

TweedeRijhal
Tweede rijhal

FNRSVlaggenEntree

BrugBloemerd
Prachtig groen sportpark met ruiterpaden

Onze paarden en pony’s

De paarden

Bert

Ed

Sjaak

Tico

Gigant

Ushi

Woody

Wodan

Whiske

Gabber

Image

De pony’s

Cato

Cupido

Friendly

Gina

Sjimmy

Nexus

Goldi

Nino

Silvester

Ernie

Medewerkers

Marinelle

Hoi, mijn naam is Marinelle. Vanaf mijn achtste ben ik besmet met het paarden virus. Ik heb van mijn hobby/sport mijn beroep gemaakt. Lang geleden heb ik mijn instructeurs diploma gehaald in Deurne en draai al sinds 1996 mee bij manege Liethorp. Ik geef met veel plezier les en heb zelf M samengesteld gereden.

Bas

Even voorstellen… Mijn naam is Bas en woon in Leiden. Sinds 2009 werk ik bij Liethorp. Liethorp was voor dat ik er kwam werken al bekend terrein voor mij omdat ik hier vroeger zelf altijd met veel plezier heb gereden. ik heb een paardenhouderij opleiding gevolgd en hierbij ook mijn papieren voor het les geven gehaald. Na mijn schooltijd heb ik op verschillende bedrijven gewerkt oa een dressuur-handelstal en ook manegebedrijven. nu al weer een hele tijd op Liethorp waar ik allround word ingezet

Bas medewerker manege Liethorp

Jennifer

Mijn naam is Jennifer, ik ben 27 en ik woon samen met mijn vriend en dwergpincher in Leiden. Ik rij al paard sinds m’n 8e, ooit ook begonnen op een manege, maar de laatste jaren rijd ik fanatiek met mijn eigen IJslander, Myrkvi. We rijden veel buiten in de Vlietlanden en ook wedstrijden. Ik wilde graag van mijn hobby mijn werk maken en zo ben ik bij Liethorp terecht gekomen. Ik ben er altijd op donderdagochtend en eens in de vier weken op zondag. Tot snel op de manege, Jennifer

Jennifer

Caroline

Hallo, ik ben Caroline Post. In 1981 heb ik mijn instructeurs opleiding in Deurne succesvol afgesloten. Daarna heb ik 10 jaar op verschillende maneges en pensionstallen les gegeven tot en met Z niveau en in 1991 ben ik als bedrijfsleidster bij ruitervereniging Liethorp aan de slag gegaan. Vlak na het behalen van mijn diploma in Deurne, heb ik de 3 jarige hengst Winmaster gekocht. Ik heb Winmaster zelf zadelmak gemaakt en hem doorgereden tot en met de lichte tour (Prix st. George / Intermediaire 1) bij de vereniging van dressuurruiters. Ik heb verder verschillende paarden in de klasse Z dressuur en M springen uitgebracht en demonstraties gegeven met de Friese dekhengsten Romke en Falke.

Caroline Post