Uitslag FNRS 19 januari 2020

Manegepony's
Naam ruiterNaam ponyPunten
1e Emma LeendersNexus230
2e Feline StutErnie219
3e Donna TeskeFriendly218
Manegepaarden
Naam ruiterNaam paardPunten
1 eJessie PoolImage226
Pensionpaarden
Naam ruiterNaam paardPunten
1e Frances van der GeugtenFinn232
2e Ellen HottingaFerrari227
3e Alexandra BinnekampRosa224

Kom je ook? Open dag 29 maart 2020!

Op zondag 29 maart van 11:00 – 15.30 opent manege Liethorp haar deuren voor alle paard liefhebbende bewoners van Leiderdorp en omstreken. Op deze dag zijn er demonstraties, shows, spelletjes en is er van alles te doen en te beleven voor jong en oud!

Lees meer

Winteraanbieding: 2 rijlessen voor de prijs van 1!

Wil jij leren paardrijden? Of rijd jouw kind al bij ons, en zou je paardrijden zelf ook willen leren? Of is er een kennis, vriendje, vriendinnetje, neefje, nichtje, broer of zus, die nog niet rijdt en dit wil leren? Of misschien rijdt deze bij een andere manege en wil weten hoe leuk het paardrijden bij onze manege is? Dan hebben wij nu aantrekkelijke aanbieding: 2 pony-/ of paardrijlessen voor de prijs van 1!

Een keer uitproberen?

Dat kan! Meld je dan aan via e-mail of bel 071 541 1078. Zo kan ervaren worden hoe leuk paardrijden is, hoe leuk het bij ons is en wat er allemaal te beleven valt.

Voorwaarden:

  • Iedereen mag zich aanmelden. Je hoeft geen lid te zijn!
  • Actie loopt van 16 december 2019 – 29 februari 2020.
  • Maximaal 2 proeflessen mogelijk.
  • De proeflessen voor jeugd en volwassenen zijn in groepsverband.
  • Mocht je besluiten om na de 2 lessen bij ons te komen rijden, kijken wij in welke les je het beste past.
  • Het kind/volwassene mag een jaar niet gereden hebben bij manege Liethorp.
  • Betaling dient bij de eerste te worden voldaan.

“BEDANKT! JIJ maakt het verschil!”

UITNODIGING

zaterdag 18 januari 17:00 -18.30

Ben jij vrijwilliger bij manege Liethorp? Of heb jij afgelopen jaar een keer geholpen? Zoals het begeleiden van ruiters tijdens lessen, het helpen op een evenement, de organisatie rondom wedstrijden, het bemannen van de bar, het opruimen op de manege, het opzadelen of poetsen van onze paarden/pony’s, enz? Dan willen we jou enorm bedanken voor jouw inzet!

Wekelijks zetten diverse vrijwilligers zich in voor onze manege. Wij willen dan ook graag van de gelegenheid gebruik maken om àlle vrijwilligers, maar ook zeker de mensen die zich direct voor de manege (hebben) in(ge)spannen, te bedanken voor hun grote en belangeloze inzet.

Als vereniging is het belangrijk om onze vrijwilligers te koesteren. En wordt het eens tijd om hier goed bij stil te staan. Daarom nodigen wij graag alle vrijwiligers, leden, medewerkers en (oud) bestuursleden uit op zaterdag 18 januari 2020 van 17:00 – 18.30 voor een hapje en een drankje om alle helpende handen te bedanken.

Wij zien jullie graag op zaterdag 18 januari 2020!

Open Dag 31 maart

Op 31 maart van 12.00-16.30 houdt Manege Liethorp een Open Dag voor iedereen die van paarden en/of plezier houdt! Iedereen die niet bekend is met de manege, maar graag een kijkje wil komen nemen is van harte welkom! Ook willen wij geïnteresseerden graag inspireren en laten zien welke mogelijkheden er zijn om de sport te beoefenen. De Open Dag staat bol van leuke en gezellige activiteiten!

Zo begint de Open Dag met een kür gereden door de carrouselgroep van manege Liethorp en daarna volgen er prachtige demonstraties en clinics. Fraaie IJslanders-show, een optreden van 4 Friezen op de muziek van Grease, paardenvoetbal, spectaculaire western demonstratie, een staaltje dressuurkunst van Remi Gijsman en haar paard Evolution.
Er staan stands opgesteld op het gebied van mode, accessoires, ruitersport en nog veel meer. Ook kunnen kinderen ponyrijden, knutselen, meedoen aan een valtraining en andere kinderspelen beoefenen.

Er is van alles te zien en te beleven aan de Bloemerd 5! Kortom, een bijzondere middag voor iedereen die houdt van de paardensport in combinatie met een gezellige dag uit.

Kom langs op 31 maart a.s. bij manege Liethorp, Bloemerd 5 in Leiderdorp