Belactie “SCOREN VOOR JOUW VERENIGING”

Meld je aan! We kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Voor manege Liethorp is het belangrijk om naast contributies en subsidies andere manieren te zoeken om inkomsten te genereren. Zeker in zo’n lastige periode als deze. Daarom doen wij maandag 28 september mee aan de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ van de VriendenLoterij! De opbrengst van deze actie gaat naar: een paard! Help jij mee om dit te  realiseren?
Op deze avond kún je gebeld worden door 1 van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt meespelen met de VriendenLoterij voor onze manege. Als je interesse hebt en/of je wilt je huidige lot omzetten voor een lot voor onze manege, laat dit weten via info@liethorp.nl. Dan weet je zeker dat je die avond gebeld wordt!

WIST JE TROUWENS DAT…

  • Minimaal 40% van de lotprijs ten goede komt aan ons doel: EEN PAARD!
  • Je als deelnemer van de VriendenLoterij elk kwartaal kans maakt op fantastische prijzen?
  • De VriendenLoterij tijdens de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ extra geldbedragen uitkeert aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht?

Dus: hoe meer vrijwilligers, hoe meer loten we kunnen verkopen! Daar gaan we samen toch voor?

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken 7 (liefst meer) papa’s, mama’s, leden of oud-leden (min. 18 jaar) die 1 avond/deel van de avond “het belteam” gaan vormen! Dit belteam verkoopt loten van de VriendenLoterij aan andere leden, vrienden en familie.

HOE WERKT HET?

Om je een beeld te geven van de avond, vind je hier een korte video en hieronder aanvullende informatie.

HELP JIJ ONS MEE OP 28 SEPTEMBER A.S.?

Geef je dan op via dit formulier. Ook als je een deel van de avond kunt bellen, kunnen we je hulp goed gebruiken. Vanwege het coronavirus hanteren we uiteraard gepaste maatregelen. Maar,..naast het verkopen van loten, maken we er bovenal ook een gezellige avond van met elkaar! Wij zorgen dat de koffie/thee klaar staat op 28 september a.s. om 18.15 uur

Ja! Ik bel mee!

Mag ik straks ook weer meedoen?

Door de coronacrisis groeien meer kinderen op in een gezin met geldzorgen. Veel kinderen en jongeren kunnen hierdoor niet (meer) meedoen met voetbal, turnen, dansen, muziek of judo. Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland helpt deze kinderen en betalen de contributie / het lesgeld aan de sportvereniging of cultuurinstelling.

Ken jij een kind dat ook mee wil doen, maar waar thuis te weinig geld is? Of wil je helpen? Klik voor meer informatie op www.magikweermeedoen.nl

𝘚𝘢𝘮𝘦𝘯 𝘻𝘰𝘳𝘨𝘦𝘯 𝘸𝘦 𝘦𝘳𝘷𝘰𝘰𝘳 𝘥𝘪𝘵 𝘪𝘦𝘥𝘦𝘳 𝘬𝘪𝘯𝘥 𝘬𝘢𝘯 𝘮𝘦𝘦𝘥𝘰𝘦𝘯 𝘮𝘦𝘵 𝘴𝘱𝘰𝘳𝘵 & 𝙘𝘶𝘭𝘵𝘶𝘶𝘳

Clubkleding en populaire foto-items beschikbaar in de webshop!

Wij zijn trots! Samen met Joorit is de Liethorp webshop gelanceerd! Zowel clubkleding als diverse leuke items (sweaters, t-shirts, posters, mokken en tassen) waarop de foto van jouw lievelingspaard of –pony is gedrukt, zijn – op veler verzoek – via https://liethorp.joorit.nl beschikbaar!

Samen zijn we sterk!

Van ieder item wordt een deel van de verkoopprijs rechtstreeks gedoneerd aan de manege. Dus naast dat jij een gaaf Liethorp-item in handen hebt, draag jij ook nog eens bij aan een financiële bijdrage welke wij goed kunnen gebruiken voor onze paarden en pony’s tijdens deze periode.

Ga gauw een kijkje nemen op https://liethorp.joorit.nl! Er zit vast iets leuks voor jou bij.

Diverse items beschikbaar in de webshop!

Bedankt voor jouw donatie!

De tijdelijke sluiting vanwege het Coronavirus bezorgt onze manege een financiële uitdaging. We hebben daarom een doneeractie georganiseerd.

Onwijs bedankt!

Aan iedereen die de manege en alle paarden en pony’s een warm hart toe draagt in deze lastige tijd: dank jullie wel voor jullie donatie! De donaties stromen nog steeds binnen voor onze paarden en pony’s. Hier zijn wij zo ontzettend blij mee en dankbaar voor! 

Op onze “Bedankt voor jouw donatie“-pagina lees de namen van de donateurs tot nu toe. En zie je voor welke paarden en pony’s gedoneerd is (en welke paarden en pony’s (nog) niet).

Wij doen ons uiterste best om de donaties z.s.m. te verwerken en de overzichten actueel te houden. 

Bekijk de donateurs en donaties

“Slimmer chillen=Corona killen”

Chillen met je vrienden: hoe doe jij dat in coronatijd?

Als je zoveel mogelijk thuis moet blijven van de overheid. Of wel naar buiten mag, maar altijd minimaal op 1,5 meter afstand van elkaar moet blijven.

De campagne ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’ van de Veiligheidsregio Hollands Midden (VRHM) daagt jou uit om daar creatieve oplossingen voor te bedenken.

Wat is jouw “slimmer chillen”-moment?

Doe mee met de campagne “SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN”. Hoe?:

  • Maak een tof kort filmpje
  • Gebruik #slimmerchillen
  • Deel het op Instagram en/of TikTok

Of stuur jouw filmpje, foto of tekst naar info@slimmerchillen.nl.

En voor wat hoort wat. Want wie een inzending instuurt, maakt kans op een prijs!

Meer informatie vind je op:  www.slimmerchillen.nl

GEANNULEERD: FNRS wedstrijd 15 maart a.s.

Sinds vandaag gelden in Nederland nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Zo heeft de overheid besloten om tot 31 maart a.s. alle evenementen boven 100 personen te verbieden. In lijn met het advies van de FNRS wordt geadviseerd om alle evenementen tot 31 maart a.s. ook af te gelasten. Om die reden is de FNRS-wedstrijd op 15 maart a.s. helaas geannuleerd.

GEANNULEERD: Open Dag 29 maart a.s.

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, zijn wij helaas genoodzaakt om de Open Dag op zondag 29 maart te annuleren. Dat vloeit voort uit richtlijnen die de Rijksoverheid vandaag bekend heeft gemaakt.

De Open Dag zal op een andere datum gaan plaatsvinden zodra deze bekend is.

GEANNULEERD: NL Doet 2020

Zojuist heeft het Oranjefonds opgeroepen aan organisaties die meedoen aan NL Doet, om hun activiteiten uit te stellen. Het fonds vindt het vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus niet verantwoord om de activiteiten door te laten gaan.

Wij als vereniging sluiten ons dan ook bij deze oproep aan. Er is immers niks belangrijker dan gezondheid.

De NL Doet-klusdag stond voor zaterdag a.s. van 10:00 – 16:30 uur gepland. Veel vrijwilligers hadden zich hiervoor bij ons aangemeld en al vele voorbereidingen zijn gedaan. Dank voor jullie bereidheid en het werk wat is verricht!

Het Oranjefonds heeft aangegeven dat er geen nieuwe landelijke klusdatum wordt gepland. Wij zullen onze geplande activiteiten zèlf op een ander moment voortzetten en hopen nogmaals op jullie hulp te mogen rekenen.

Bestuur Liethorp aanwezig bij kick-off Lokaal Sportakkoord

Aan de hand van het Nationaal Sportakkoord (zomer 2018), is ook gemeente Leiderdorp bezig een Lokaal Sportakkoord te ontwikkelen. Het bestuur van manege Liethorp was aanwezig bij de kick-off bijeenkomst op 6 februari jl..

Samen met andere verenigingen wil ook manege Liethorp het sporten en bewegen onder de aandacht brengen.  Bestuursleden van manege Liethorp Ilse Pardoel en Saskia Vlaar waren aanwzig bij de kick-off bijeenkomst op donderdag 6 februari jl.. Doel van het akkoord is meer Leiderdorpers aan het sporten en bewegen te krijgen.

Naar de kick-off in het clubgebouw van Alecto waren ruim 25 belangstellenden gekomen. Het waren vertegenwoordigers van sportverenigingen, maatschappelijke organisaties waaronder Incluzio, scholen, Sportfondsen, GGD en het Centrum voor Jeugd en Gezin, en praktijkondersteuners van een huisartsenpraktijk. Onder leiding van Wouter de Groot – de voor het sportakkoord-proces aangestelde onafhankelijke sportformateur – gingen ze op zoek naar mogelijkheden om aan het landelijk Sportakkoord een Leiderdorpse invulling te geven.

Lees het volledige artikel

Ilse Pardoel (links) en Saskia Vlaar (midden)