Uitreiking clubkampioenen 2022.

Bijna is het zover. De uitreiking van de clubkampioenen 2022. Dit zal zijn tijdens de FNRS wedstrijd op 22 januari.

De beste wedstrijdruiters van 2022 zijn daarvoor genomineerd.

In willekeurige volgorde zijn dat bij de pony’s: Maud Heezen, Lara Gosen en Linde Vleming. Bij de paarden: Tess Wiekhart, Lisanne Jansen en Soraya Weijers. Wie van jullie de clubkampioen wordt, is nog een verrassing.

Het zou fijn zijn als jullie op 22 januari aanwezig kunnen zijn op de manege om de bekers in ontvangst te nemen. Ook wil ik aan Dagmar en Maud vragen om de wisselbeker in te leveren bij de manege liefst vóór 22 januari. Tot zondag.

Bijzonder paasnieuws!

Beste leden,

Met grote blijdschap kunnen wij jullie mededelen dat er niet 1 maar zelfs 2 veulentjes in aantocht zijn!

De laatste paar weken viel het ons personeel op dat zowel 1 van de manege paarden als 1 van de manege pony’s toch wel erg ‘rond’ van vorm werden en dikke uiers kregen.

Vandaag heeft de dierenarts de vermoedens kunnen bevestigen:

Onze manegetoppers Kiss én Lotus zijn allebei drachtig!

Dit is voor iedereen een hele grote verrassing, aangezien niemand wist dat beide dames drachtig waren toen ze bij ons op de manege aankwamen. Naast het feit dat dit natuurlijk geweldig nieuws is, komen er ook wat uitdagingen bij kijken om het onze moeders in spé en later dit jaar ook hun kroost zo comfortabel mogelijk te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: speciale zorg, voeding, vaccinaties, veulenhalsters, zadelmak maken en natuurlijk het ‘zwangerschapsverlof’ van beide paarden.

Hierbij hebben wij jullie hulp hard nodig, en daarom hebben wij een doneeractie opgezet. Via onderstaande link kom je direct op de doneer pagina op de website! Alle kleine beetjes helpen!

www.liethorp.nl/donatie

Uiteraard gaan wij vanaf nu iedereen op de hoogte houden over het wel en wee van onze aanstaande moeders. Dit zal via de social media kanalen gebeuren, dus wil je op de hoogte blijven houdt deze dan vooral in de gaten!

Genomineerden Clubkampioenen 2021

Bijna is het zover. De uitreiking van de clubkampioenen 2021. Dit zal zijn tijdens de FNRS wedstrijd op 20 maart 2022.

De beste ruiters van 2021 zijn daarvoor genomineerd.

In willekeurige volgorde zijn dat Sofie van der Reijden, Frederique Leeuwenburgh, Maud Heezen, Dagmar Polderman en Maggy van Gilst. Wie van jullie de clubkampioen wordt, is nog een verrassing.

Ik wil jullie vragen op 20 maart aanwezig te zijn op de manege om de bekers in ontvangst te nemen. Ook wil ik aan Frederique vragen dat zij de wisselbeker meebrengt naar de manege liefst voor of uiterlijk op zondag 20 maart.  Tot zondag.

Genomineerden Clubkampioenen 2020

Binnenkort is het eindelijk zover. De uitreiking van de clubkampioenen 2020. Dit zal zijn tijdens de FNRS wedstrijd op 29 augustus 2021. We gaan ervan uit dat de corona-regels het toelaten.

De beste ruiters van 2020 zijn daarvoor genomineerd. In willekeurige volgorde:

    • Jessie Pool
    • Frederique Leeuwenburgh
    • Feline Stut
    • Brecht Huizer

Wie de clubkampioen wordt, is nog een verrassing.

Ik wil jullie vragen op 29 augustus aanwezig te zijn op de manege om de bekers in ontvangst te nemen.

Tot na de vakantie.

Ruiterkamp 2022

Een week lang onbezorgd paardrijplezier? Hou je van avontuur en spelletjes doen? Ga dan een keer mee met het Ruiterkamp!

Van 7 t/m 14 augustus 2021 is het weer zover! Het Liethorps ruiterkamp gaat weer plaatsvinden op de Eekwal in Emmen! Al bijna zo lang als de manege bestaat organiseert de Ruiterkamp-commissie van manege Liethorp het jaarlijkse ruiterkamp voor haar leden in de leeftijdscategorie van 9 t/m 18 jaar.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar!

Elk jaar wordt er een goed gevuld programma gedraaid met veel buitenritten, spelletjes en waar ook genoeg tijd is voor jezelf en je vrienden. De rijgroepen zijn niet te groot en ingedeeld naar leeftijd en rijervaring.

Elk jaar is er veel vermaak en paardenplezier met veel paardrijden om er een onvergetelijke week van maken. Wees er snel bij! Er zijn namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar door de inschrijvingen van 2020. Aanmelden kan via het e-mailadres: ruiterkamp@liethorp.nl. Dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk het inschrijfreglement en het inschrijfformulier via de e-mail krijgt toegezonden!

Word lid van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle ins en outs. Daarnaast zijn er foto’s van alle voorgaande jaren te vinden om een sfeerimpressie te krijgen van ons ruiterkamp.

Zoek je een origineel Kerstcadeau? Wij geven dé tip!

Bestel een item met de foto van jouw favoriete manegepony erop!

Het juiste cadeautje vinden kan soms best lastig zijn, want wat zijn echt leuke Kerstcadeaus? We hebben dé cadeautip om het een stuk makkelijker te maken.

In de webshop van Joor-it vind je de leukste paard gerelateerde cadeaus om te geven of te krijgen. Zowel clubkleding als diverse leuke items (sweaters, t-shirts, posters, mokken en tassen) waarop de foto van jouw lievelingspaard of –pony is gedrukt, zijn via https://liethorp.joorit.nl beschikbaar. Superleuke artikelen van goede kwaliteit, vele mogelijkheden en een snelle levering.

En weet je…

Van ieder item wordt een deel van de verkoopprijs rechtstreeks gedoneerd aan de manege. Dus naast dat jij een gaaf Liethorp-item in handen hebt, steuhn jij onze paarden en pony’s tijdens de Corona-periode.

Ga gauw een kijkje nemen op https://liethorp.joorit.nl! Er zit vast iets leuks bij.