“Slimmer chillen=Corona killen”

Chillen met je vrienden: hoe doe jij dat in coronatijd?

Als je zoveel mogelijk thuis moet blijven van de overheid. Of wel naar buiten mag, maar altijd minimaal op 1,5 meter afstand van elkaar moet blijven.

De campagne ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’ van de Veiligheidsregio Hollands Midden (VRHM) daagt jou uit om daar creatieve oplossingen voor te bedenken.

Wat is jouw “slimmer chillen”-moment?

Doe mee met de campagne “SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN”. Hoe?:

  • Maak een tof kort filmpje
  • Gebruik #slimmerchillen
  • Deel het op Instagram en/of TikTok

Of stuur jouw filmpje, foto of tekst naar info@slimmerchillen.nl.

En voor wat hoort wat. Want wie een inzending instuurt, maakt kans op een prijs!

Meer informatie vind je op:  www.slimmerchillen.nl

GEANNULEERD: FNRS wedstrijd 15 maart a.s.

Sinds vandaag gelden in Nederland nieuwe maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus.

Zo heeft de overheid besloten om tot 31 maart a.s. alle evenementen boven 100 personen te verbieden. In lijn met het advies van de FNRS wordt geadviseerd om alle evenementen tot 31 maart a.s. ook af te gelasten. Om die reden is de FNRS-wedstrijd op 15 maart a.s. helaas geannuleerd.

GEANNULEERD: Open Dag 29 maart a.s.

In verband met de maatregelen om de verdere verspreiding van het coronavirus te beperken, zijn wij helaas genoodzaakt om de Open Dag op zondag 29 maart te annuleren. Dat vloeit voort uit richtlijnen die de Rijksoverheid vandaag bekend heeft gemaakt.

De Open Dag zal op een andere datum gaan plaatsvinden zodra deze bekend is.

GEANNULEERD: NL Doet 2020

Zojuist heeft het Oranjefonds opgeroepen aan organisaties die meedoen aan NL Doet, om hun activiteiten uit te stellen. Het fonds vindt het vanwege de ontwikkelingen rondom het coronavirus niet verantwoord om de activiteiten door te laten gaan.

Wij als vereniging sluiten ons dan ook bij deze oproep aan. Er is immers niks belangrijker dan gezondheid.

De NL Doet-klusdag stond voor zaterdag a.s. van 10:00 – 16:30 uur gepland. Veel vrijwilligers hadden zich hiervoor bij ons aangemeld en al vele voorbereidingen zijn gedaan. Dank voor jullie bereidheid en het werk wat is verricht!

Het Oranjefonds heeft aangegeven dat er geen nieuwe landelijke klusdatum wordt gepland. Wij zullen onze geplande activiteiten zèlf op een ander moment voortzetten en hopen nogmaals op jullie hulp te mogen rekenen.

Bestuur Liethorp aanwezig bij kick-off Lokaal Sportakkoord

Aan de hand van het Nationaal Sportakkoord (zomer 2018), is ook gemeente Leiderdorp bezig een Lokaal Sportakkoord te ontwikkelen. Het bestuur van manege Liethorp was aanwezig bij de kick-off bijeenkomst op 6 februari jl..

Samen met andere verenigingen wil ook manege Liethorp het sporten en bewegen onder de aandacht brengen.  Bestuursleden van manege Liethorp Ilse Pardoel en Saskia Vlaar waren aanwzig bij de kick-off bijeenkomst op donderdag 6 februari jl.. Doel van het akkoord is meer Leiderdorpers aan het sporten en bewegen te krijgen.

Naar de kick-off in het clubgebouw van Alecto waren ruim 25 belangstellenden gekomen. Het waren vertegenwoordigers van sportverenigingen, maatschappelijke organisaties waaronder Incluzio, scholen, Sportfondsen, GGD en het Centrum voor Jeugd en Gezin, en praktijkondersteuners van een huisartsenpraktijk. Onder leiding van Wouter de Groot – de voor het sportakkoord-proces aangestelde onafhankelijke sportformateur – gingen ze op zoek naar mogelijkheden om aan het landelijk Sportakkoord een Leiderdorpse invulling te geven.

Lees het volledige artikel

Ilse Pardoel (links) en Saskia Vlaar (midden)

Clubkampioenen 2019

Bij de paarden

Frances van der Geugten, 222 punten gemiddeld.

Bij de pony’s

Feline Stut, 225,8 punten gemiddeld.

Feline (l) en Frances (r) van harte gefeliciteerd!

De Genomineerden voor Clubkampioen 2019

Bij de paarden

Norah Verhoog
Jessie Pool
Frances van der Geugten

Bij de pony’s

Janine Koren
Feline Stut
Olivia Ruys

We gaan op zondag 16 februari om 15.00 bekend maken wie van de genomineerden de Clubkampioen van 2019 is geworden. Dan krijgt diegene de wisselbeker uitgereikt.

Kom allemaal kijken!

Obstacle Sponsorloop Open Dag

Tijdens de Open Dag op 29 maart a.s. van 12:00 uur tot 12:45 uur is er een Obstacle Sponsorloop voor jong & oud! Met deze sponsorloop help jij mee om geld in te zamelen door zoveel mogelijk rondjes over een parcours af te leggen?

Lees meer