Ruiterkamp 2021

Een week lang onbezorgd paardrijplezier? Hou je van avontuur en spelletjes doen? Ga dan een keer mee met het Ruiterkamp!

Van 7 t/m 14 augustus 2021 is het weer zover! Het Liethorps ruiterkamp gaat weer plaatsvinden op de Eekwal in Emmen! Al bijna zo lang als de manege bestaat organiseert de Ruiterkamp-commissie van manege Liethorp het jaarlijkse ruiterkamp voor haar leden in de leeftijdscategorie van 9 t/m 18 jaar.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar!

Elk jaar wordt er een goed gevuld programma gedraaid met veel buitenritten, spelletjes en waar ook genoeg tijd is voor jezelf en je vrienden. De rijgroepen zijn niet te groot en ingedeeld naar leeftijd en rijervaring.

Elk jaar is er veel vermaak en paardenplezier met veel paardrijden om er een onvergetelijke week van maken. Wees er snel bij! Er zijn namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar door de inschrijvingen van 2020. Aanmelden kan via het e-mailadres: ruiterkamp@liethorp.nl. Dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk het inschrijfreglement en het inschrijfformulier via de e-mail krijgt toegezonden!

Word lid van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle ins en outs. Daarnaast zijn er foto’s van alle voorgaande jaren te vinden om een sfeerimpressie te krijgen van ons ruiterkamp.

Zoek je een origineel Kerstcadeau? Wij geven dé tip!

Bestel een item met de foto van jouw favoriete manegepony erop!

Het juiste cadeautje vinden kan soms best lastig zijn, want wat zijn echt leuke Kerstcadeaus? We hebben dé cadeautip om het een stuk makkelijker te maken.

In de webshop van Joor-it vind je de leukste paard gerelateerde cadeaus om te geven of te krijgen. Zowel clubkleding als diverse leuke items (sweaters, t-shirts, posters, mokken en tassen) waarop de foto van jouw lievelingspaard of –pony is gedrukt, zijn via https://liethorp.joorit.nl beschikbaar. Superleuke artikelen van goede kwaliteit, vele mogelijkheden en een snelle levering.

En weet je…

Van ieder item wordt een deel van de verkoopprijs rechtstreeks gedoneerd aan de manege. Dus naast dat jij een gaaf Liethorp-item in handen hebt, steuhn jij onze paarden en pony’s tijdens de Corona-periode.

Ga gauw een kijkje nemen op https://liethorp.joorit.nl! Er zit vast iets leuks bij.

Mag ik straks ook weer meedoen?

Door de coronacrisis groeien meer kinderen op in een gezin met geldzorgen. Veel kinderen en jongeren kunnen hierdoor niet (meer) meedoen met voetbal, turnen, dansen, muziek of judo. Jeugdfonds Sport & Cultuur Zuid-Holland helpt deze kinderen en betalen de contributie / het lesgeld aan de sportvereniging of cultuurinstelling.

Ken jij een kind dat ook mee wil doen, maar waar thuis te weinig geld is? Of wil je helpen? Klik voor meer informatie op www.magikweermeedoen.nl

????? ?????? ?? ?????? ??? ????? ???? ??? ??????? ??? ????? & ???????

Clubkleding en populaire foto-items beschikbaar in de webshop!

Wij zijn trots! Samen met Joorit is de Liethorp webshop gelanceerd! Zowel clubkleding als diverse leuke items (sweaters, t-shirts, posters, mokken en tassen) waarop de foto van jouw lievelingspaard of –pony is gedrukt, zijn – op veler verzoek – via https://liethorp.joorit.nl beschikbaar!

Samen zijn we sterk!

Van ieder item wordt een deel van de verkoopprijs rechtstreeks gedoneerd aan de manege. Dus naast dat jij een gaaf Liethorp-item in handen hebt, draag jij ook nog eens bij aan een financiële bijdrage welke wij goed kunnen gebruiken voor onze paarden en pony’s tijdens deze periode.

Ga gauw een kijkje nemen op https://liethorp.joorit.nl! Er zit vast iets leuks voor jou bij.

Diverse items beschikbaar in de webshop!

Bedankt voor jouw donatie!

De tijdelijke sluiting vanwege het Coronavirus bezorgt onze manege een financiële uitdaging. We hebben daarom een doneeractie georganiseerd.

Onwijs bedankt!

Aan iedereen die de manege en alle paarden en pony’s een warm hart toe draagt in deze lastige tijd: dank jullie wel voor jullie donatie! De donaties stromen nog steeds binnen voor onze paarden en pony’s. Hier zijn wij zo ontzettend blij mee en dankbaar voor! 

Op onze “Bedankt voor jouw donatie“-pagina lees de namen van de donateurs tot nu toe. En zie je voor welke paarden en pony’s gedoneerd is (en welke paarden en pony’s (nog) niet).

Wij doen ons uiterste best om de donaties z.s.m. te verwerken en de overzichten actueel te houden. 

Bekijk de donateurs en donaties

“Slimmer chillen=Corona killen”

Chillen met je vrienden: hoe doe jij dat in coronatijd?

Als je zoveel mogelijk thuis moet blijven van de overheid. Of wel naar buiten mag, maar altijd minimaal op 1,5 meter afstand van elkaar moet blijven.

De campagne ‘SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN!’ van de Veiligheidsregio Hollands Midden (VRHM) daagt jou uit om daar creatieve oplossingen voor te bedenken.

Wat is jouw “slimmer chillen”-moment?

Doe mee met de campagne “SLIMMER CHILLEN = CORONA KILLEN”. Hoe?:

  • Maak een tof kort filmpje
  • Gebruik #slimmerchillen
  • Deel het op Instagram en/of TikTok

Of stuur jouw filmpje, foto of tekst naar info@slimmerchillen.nl.

En voor wat hoort wat. Want wie een inzending instuurt, maakt kans op een prijs!

Meer informatie vind je op:  www.slimmerchillen.nl

Bestuur Liethorp aanwezig bij kick-off Lokaal Sportakkoord

Aan de hand van het Nationaal Sportakkoord (zomer 2018), is ook gemeente Leiderdorp bezig een Lokaal Sportakkoord te ontwikkelen. Het bestuur van manege Liethorp was aanwezig bij de kick-off bijeenkomst op 6 februari jl..

Samen met andere verenigingen wil ook manege Liethorp het sporten en bewegen onder de aandacht brengen.  Bestuursleden van manege Liethorp Ilse Pardoel en Saskia Vlaar waren aanwzig bij de kick-off bijeenkomst op donderdag 6 februari jl.. Doel van het akkoord is meer Leiderdorpers aan het sporten en bewegen te krijgen.

Naar de kick-off in het clubgebouw van Alecto waren ruim 25 belangstellenden gekomen. Het waren vertegenwoordigers van sportverenigingen, maatschappelijke organisaties waaronder Incluzio, scholen, Sportfondsen, GGD en het Centrum voor Jeugd en Gezin, en praktijkondersteuners van een huisartsenpraktijk. Onder leiding van Wouter de Groot – de voor het sportakkoord-proces aangestelde onafhankelijke sportformateur – gingen ze op zoek naar mogelijkheden om aan het landelijk Sportakkoord een Leiderdorpse invulling te geven.

Lees het volledige artikel

Ilse Pardoel (links) en Saskia Vlaar (midden)