Bestuursleden

VLNR: Lisanne Kingma, Rob de Jong, Miranda Giel, Dennis van Lith, Sandy van den Berge en Marianne Heezen

Ik ben Lisanne Kingma, geboren en getogen in Friesland. Sinds de zomer van 2021 ben ik als moeder van Livia betrokken bij Liethorp. Liethorp voelt voor Livia als haar tweede thuis. Dit zegt wat mij betreft genoeg over wat voor fijne plek dit is voor onze dochter. Sinds ik bij Liethorp kom, zie ik hier en daar ook dat er meer uit de manage én de vereniging zou kunnen worden gehaald. Toen de oproep kwam om als vrijwilliger een steentje bij te dragen aan de wederopbouw van Liethorp besloot ik dit als een kans te zien mee te mogen bouwen aan deze prachtige manage met haar pony’s en paarden. Ik heb er alle vertrouwen in en kijk er enorm naar uit om samen met de leden, de toppers van medewerkers van Liethorp, de commissies en het nieuwe bestuur er (weer) een gezonde en bruisende vereniging van te maken. Spreek me vooral aan als je vragen hebt, gewoon iets wilt delen of wellicht een nieuw idee hebt voor Liethorp. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten.

Mijn naam is Rob de Jong. Vanaf de geboorte van onze dochter Lisa, komen wij al vaak bij Liethorp. Na een wandeling door de Bloemerd even naar de paardjes te kijken en ze aaien. Hier heeft Lisa het paardenvirus opgelopen. Sinds enkele jaren rijdt ze met veel plezier bij Liethorp. Mijn jongste dochter Roos is ook gek op dieren en mogelijk / waarschijnlijk ook een toekomstig lid. In het dagelijks leven ben ik mede eigenaar van Kweekers. Hier ontwikkel ik samen met mijn collega’s onze eigen software. Ik kijk er naar uit om met elkaar Liethorp 2.0 verder vorm te geven. Met elkaar maken we er een nog mooier vereniging van!

Mijn naam is Miranda Giel. Ik denk bij de meeste van jullie wel bekend. Want sinds 2015 maak ik deel uit van het bestuur van onze vereniging. In het nieuwe bestuur wil ik graag nog een termijn meedraaien om samen met jullie, het personeel en dit nieuwe bestuur onze vereniging weer te laten bloeien. Een plek waar jong en oud met plezier verblijven en de paarden en pony’s een meer dan goed leven hebben.

Mijn naam is Dennis van Lith, ik ben 45 jaar, getrouwd, heb 1 dochter en woon in Leiderdorp. Vrouw en dochter zijn lid van Liethorp. De toekomst plannen van het Liethorp 2.0 spreken mij enorm aan. Een hoop uitdagingen met potentie, gelegen op een mooi stukje Leiderdorp. Aangezien ik de hele dag met cijfers bezig, hier ook veel voldoening uithaal en ook op dit gebied hele grote uitdagingen liggen, heb ik gekozen voor de rol van Penningmeester.

Mijn naam is Sandy van den Berge. Ruim een jaar geleden heb ik kennis gemaakt met manege Liethorp omdat onze jongste zoon Vito hier graag wilde gaan paardrijden. En wat een leuke vereniging! Met elkaar hoop ik een hele leuke tijd op de manege te krijgen en dat we Liethorp nieuw leven kunnen inblazen! 

Mijn naam is Marianne Heezen. Mijn dochter Maud van 13 is begonnen met paardrijden op Liethorp toen ze 8 jaar werd en het is haar grote passie. Ik wil als bestuurslid van manege Liethorp  graag mee bouwen aan een gezonde en gezellige vereniging!

VACATURE

In de statuten is opgenomen dat een bestuur uit 3, 5 of 7 personen dient te bestaan. Dit heeft te maken met onder andere het aantal stemmen. Momenteel zijn er 5 nieuwe bestuursleden en 1 zittend lid. Daarom hebben we nog één plek beschikbaar in ons bestuur. Heb je interesse om deel uit te maken van deze leuk club en wil je op deze manier meer voor onze vereniging betekenen? Meld dit dan via bestuur@liethorp.nl

Vetrouwenspersoon

Mijn naam is Rob Jansen en ik woon met mijn gezin in de Leyhof.  

Mijn dochter Lisanne rijdt al vele jaren met heel veel plezier paard op Liethorp. Ikzelf heb niets met paarden maar ben ze wel gaan waarderen. Sinds medio 2021 ben ik namelijk actief op Liethorp met vele klussen en de algehele (re)organisatie. Dit was een  erg intensief traject.

Met de komst van het nieuwe bestuur zal ik samen met Erwin desgewenst op de achtergrond nog even blijven adviseren. Ik heb ontzettend veel vertrouwen in het nieuwe bestuur, het personeel en de vele vrijwilligers zodat ik dit traject met een gerust hart kan loslaten. Ik blijf actief als commissielid van de commissie Onderhoud & Techniek.

In de afgelopen periode heb ik de organisatie en de mensen goed leren kennen en ben onafhankelijk van de organisatie. Ik heb daarom aangeboden me als vertrouwenspersoon in te willen zetten. Belangrijk dat onverhoopte ongewenste omgangsvormen volledig vertrouwelijk besproken kunnen worden.

Samen houden we Liethorp tot een prachtige gezonde vereniging voor iedereen!