Ruiterkamp 2022

Een week lang onbezorgd paardrijplezier? Hou je van avontuur en spelletjes doen? Ga dan een keer mee met het Ruiterkamp!

Van 6 t/m 13 augustus 2022 gaan we weer: het Liethorps ruiterkamp in de Eekwal in Emmen! Al bijna zo lang als de manege bestaat organiseert de Ruiterkamp-commissie van manege Liethorp het jaarlijkse ruiterkamp voor haar leden in de leeftijdscategorie van 9 t/m 18 jaar.

Het Liethorps ruiterkamp vindt plaats op een accommodatie die is ingericht voor professionele ruiterkampen en waar we in een bosrijke omgeving buitenritten kunnen maken. En niet geheel onbelangrijk een groot aanbod van paarden en pony’s aanwezig is.

Sinds enkele jaren is Manege de Eekwal in Emmen onze vaste locatie waar we elk jaar met veel plezier naartoe gaan. De begeleiding wordt verzorgd door een ervaren en gezellig team van vrijwilligers die een professioneel ruiterkamp met persoonlijke aandacht organiseren.

Van 6  t/m 13 augustus wordt een goed gevuld programma gedraaid met veel buitenrijden en spelletjes doen, maar waarin ook genoeg tijd voor jezelf en je vrienden is. De rijgroepen zijn niet te groot en ingedeeld naar leeftijd en rijervaring.

Hoofdzaak van ons ruiterkamp is paardrijden, veiligheid en gezelligheid. Met daaromheen een gevarieerd programma. Natuurlijk word je van alle hulp voorzien met poetsen, opzadelen en verdere activiteiten. De keuken zorgt voor maaltijden die voor iedereen in orde zijn, uitgebreide broodmaaltijden in buffetvorm en warme maaltijden die worden aangepast naar eventuele vegetariërs of andere dieetwensen. Ruime 8 – persoonskamers voorzien van D/WC.

Enthousiast geworden? Ga mee!

Ieder jaar is er veel vertier en paardenplezier met veel paardrijden om er een onvergetelijke week van maken. Inschrijven kan vanaf Januari 2022. Meld je aan via info@liethorp.nl Dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk een inschrijfreglement via e-mail krijgt toegezonden!

Wordt lid van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle ins en outs. Daarnaast zijn er foto’s van alle voorgaande jaren te vinden om een sfeerimpressie te krijgen van ons ruiterkamp.