Ruiterkamp

EEN WEEK LANG ONBEZORGD PAARDRIJPLEZIER? HOU JE VAN AVONTUUR EN SPELLETJES DOEN? DAN BEN JE BIJ LIETHORPS JAARLIJKSE RUITERKAMP AAN HET GOEDE ADRES!

Al bijna zo lang als de manege bestaat organiseert de Ruiterkamp-commissie van Manege Liethorp het jaarlijkse ruiterkamp voor haar leden in de leeftijdscategorie van 9 t/m 18 jaar. Het Liethorp ruiterkamp vindt plaats op een accommodatie die is ingericht voor professionele ruiterkampen en waar we in een bosrijke omgeving buitenritten kunnen maken. En niet geheel onbelangrijk een groot aanbod van paarden en pony’s aanwezig is. Sinds enkele jaren is Manege de Eekwal in Emmen onze vaste locatie waar we elk jaar met veel plezier naartoe gaan. De begeleiding wordt verzorgd door een ervaren en gezellig team van vrijwilligers die een professioneel ruiterkamp met persoonlijke aandacht organiseren. Bekijk hieronder ook het smoelenboek waarin zij zich graag aan jullie voorstellen. Van zaterdag tot zaterdag wordt een goed gevuld programma gedraaid met lekker veel buitenrijden en spelletjes spelen, maar waarin ook genoeg tijd voor jezelf en je vrienden is. De rijgroepen zijn niet te groot en ingedeeld naar leeftijd en rijervaring. Hoofdzaak van ons ruiterkamp is paardrijden, veiligheid en gezelligheid. Met daaromheen een gevarieerd programma. Natuurlijk wordt je van alle hulp voorzien met poetsen, opzadelen en verdere activiteiten. De keuken zorgt voor maaltijden die voor iedereen in orde zijn, uitgebreide broodmaaltijden in buffetvorm en warme maaltijden die worden aangepast naar eventuele vegetariërs of andere dieetwensen. Ruime 8 – persoonskamers voorzien van D/WC.

Dit jaar zullen wij wederom een gevarieerd programma aanbieden met veel paardrijden en er een onvergetelijke week van maken. De inschrijving van ruiterkamp 2018 (11 t/m 18 augustus) begint maandag 18 september. Zorg dat je er snel bij bent! Afgelopen jaren leert dat de lijst snel vol is. Er zijn 40 plaatsen beschikbaar. Al onze leden hebben bericht per mail ontvangen met het inschrijfreglement. Geen bericht ontvangen, neem dan contact op via ruiterkamp@liethorp.nl

Lees hier het verslag van ons ruiterkamp 2017 met het thema Games.

Wordt lid van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle ins en outs. Daarnaast zijn er foto’s van alle voorgaande jaren te vinden om een sfeerimpressie te krijgen van ons ruiterkamp.

Lees hier het verslag van onze Ruiterkampcommissie waarin zij zich graag aan jullie voorstellen.