Ruiterkamp 2022

Een week lang onbezorgd paardrijplezier? Hou je van avontuur en spelletjes doen? Ga dan een keer mee met het Ruiterkamp!

Van 7 t/m 14 augustus 2021 is het weer zover! Het Liethorps ruiterkamp gaat weer plaatsvinden op de Eekwal in Emmen! Al bijna zo lang als de manege bestaat organiseert de Ruiterkamp-commissie van manege Liethorp het jaarlijkse ruiterkamp voor haar leden in de leeftijdscategorie van 9 t/m 18 jaar.

Er zijn nog 10 plekken beschikbaar!

Elk jaar wordt er een goed gevuld programma gedraaid met veel buitenritten, spelletjes en waar ook genoeg tijd is voor jezelf en je vrienden. De rijgroepen zijn niet te groot en ingedeeld naar leeftijd en rijervaring.

Elk jaar is er veel vermaak en paardenplezier met veel paardrijden om er een onvergetelijke week van maken. Wees er snel bij! Er zijn namelijk een beperkt aantal plaatsen beschikbaar door de inschrijvingen van 2020. Aanmelden kan via het e-mailadres: ruiterkamp@liethorp.nl. Dan zorgen wij dat je zo snel mogelijk het inschrijfreglement en het inschrijfformulier via de e-mail krijgt toegezonden!

Word lid van onze Facebookpagina en blijf op de hoogte van alle ins en outs. Daarnaast zijn er foto’s van alle voorgaande jaren te vinden om een sfeerimpressie te krijgen van ons ruiterkamp.