Steun je liefste paard of pony in deze moeilijke tijd

De tijdelijke sluiting vanwege het Coronavirus bezorgt onze manege een financiële uitdaging. Maar ook jij kan ons helpen!

Omdat de inkomsten achterblijven, maar de kosten voor de verzorging van onze paarden blijven, hebben wij het volgende bedacht om ons er doorheen te helpen: een doneeractie! Met steeds nieuwe items op deze doneerpagina!

  1. NIEUW: Clubkleding en populaire foto-items beschikbaar in de webshop!
    Samen met Joorit is de Liethorp webshop gelanceerd! Zowel clubkleding als diverse leuke items (sweaters, t-shirts, posters, mokken en tassen) waarop de foto van jouw lievelingspaard of –pony is gedrukt, zijn – op veler verzoek – via https://liethorp.joorit.nl beschikbaar. Ga snel kijken in de webshop of er iets leuks voor je bijzit! 
  2. Bestellen van kantinevoorraad*
    Doordat de kantine gesloten is en ook nog gesloten zal blijven, is er kantinevoorraad over (frisdranken, snoepgoed, candybars, chipszakjes etc. ). Deze gaan in de verkoop zodat de opbrengst ten goede komt aan de manege. We starten met de verkoop van frisdrank en lollies. Klik hier om kantinevoorraad te bestellen
  3. Sponsor jouw lievelingspaard/-pony in de dagelijkse verzorging*
    Denk aan het doneren van een dag kuil, een dag brokken of een schone stal. In ruil daarvoor staat er een gelukkig paard/pony in zijn stal en houden wij jou via Facebook, Instagram en de website op de hoogte van alles wat er op onze manege gebeurt.

*betaling gaat via Tikkie, uitgevoerd door C.N. Terpstra, penningmeester manege Liethorp.

Sponsor jouw lievelingspaard/-pony in de dagelijkse verzorging

Kies hieronder welk paard/pony jij wil steunen. Wil je doneren aan een willekeurig paard of pony? Dat kan ook! Ze zijn ons ook allemaal even lief.

Jouw gegevens

Tikkie wordt uitgevoerd door C.N. Terpstra, penningmeester manege Liethorp.

Leuk om te weten: Onder alle donateurs wordt een touwhalster en een neckrope verloot! Deze worden geheel belangenloos door Dagmar Paracords aangeboden.