Verslag FNRS wedstrijd

Zondag 15 januari stond er een FNRS wedstrijd op het programma. Er waren veel aanmeldingen en op de dag zelf was ook duidelijk te zien dat iedereen veel zin had in de wedstrijd! De pony-amazones waren dan ook al vroeg begonnen met het vlechten en het poetsen van de pony’s. Zij moesten immers ook al om 12 uur starten, terwijl de paardenruiter en amazones iets rustiger aan konden doen omdat de eerste proef bij de paarden pas om 14 uur startte.

De pony’s hebben allemaal goed hun best gedaan met de proeven en ik denk dat alle kinderen wel heel trots waren op de pony’s. Hoewel sommige pony’s wel iets stouter waren dan de anderen, maar dat maakt ze natuurlijk niet minder lief! De oranje rozet is gegaan naar Zahra Klijn met maar liefst 228 punten! Zij reed de F2 op Carlijn.

Daarna waren de paarden aan de beurt. Op hun beurt zagen deze er ook allemaal goed verzorgd uit! Net als bij de pony’s waren sommige paarden net iets stouter dan andere paarden. Maar ieder paard heeft natuurlijk wel zijn uiterste best gedaan! De oranje rozet is bij de paarden gegaan naar Charelle Huizer! Zij reed de F10 op Safari en heeft 221 punten behaald.

Tot slot hebben er ook nog 2 eigen/lease paarden mee gedaan met de wedstrijd. Helaas hebben beide geen winstpunt behaald. Volgende keer beter!

Het was een mooie, leuke en gezellige wedstrijd! Op naar de volgende!

Groetjes,
Charelle, FNRS wedstrijdcommissie