Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Teamwedstrijd

25 juni 2023

Lieve iedereen,
Eindelijk mogen we weer! Op zondag 25 juni zal de grote Liethorpse teamwedstrijd plaatsvinden met aansluitend een heerlijke barbecue voor iedereen.
Jullie maken zelf de teams. Elk team bestaat uit 4 ruiters en alle combinaties zijn mogelijk. Of je nu een paarden ruiter bent, een pony ruiter of een privé ruiters, beginner, half gevorderd of gevorderd.
Elke ruiter rijdt een verschillende proef; 1 een dressuurproef, 1 een caprilli proef, 1 een
behendigheidsproef en 1 een grondwerk proef. Tussen het rijden door moeten jullie met je team opdrachten en/of spelletjes uitvoeren. Met elk onderdeel kan je punten verdienen om jouw team naar de top te brengen. Vergeet niet met je team een originele naam en prachtige kleding die hierbij past. Hier krijg je extra bonuspunten voor, dus trek jullie wildste ideeën uit de kast!

We beginnen al vroeg in de ochtend en we houden de prijsuitreiking aan het eind van de middag. Na de prijsuitreiking begint de barbecue. Iedereen kan gezellig mee eten, dus neem je ouders, zusjes en vrienden en vriendinnen mee! Schrijf je wel nog even in met het formulier voor de BBQ zodat wij weten met hoeveel mensen wij rekening moeten houden.

Dus vorm je team en schrijf in. Hou de flyers en de mail in de gaten.
Tot 25 juni!
Aangezien dit een groot evenement is, hebben we veel vrijwilligers nodig. Mocht je degene zijn die een paar uurtjes mee kan helpen, meld je aan door een mailtje te sturen naar
wedstrijden_evenementen@liethorp.nl. Iedereen is welkom.

Inschrijfkosten:
€ 27,50 voor wedstrijd en bbq
€ 25,00 voor wedstrijd en bbq (kids onder 12)
€ 15,00 voor de wedstrijd
€ 17,50 voor de bbq
€ 15,00 alleen bbq (jonger dan 12)

Gegevens

Datum:
25 juni 2023

Locatie

Manege Liethorp

cropped-A_Banner_Cap.jpg