Medewerkers

Marinelle
Hoi, mijn naam is Marinelle. Vanaf mijn achtste ben ik besmet met het paarden virus. Ik heb van mijn hobby/sport mijn beroep gemaakt. Lang geleden heb ik mijn instructeurs diploma gehaald in Deurne en draai al sinds 1996 mee bij manege Liethorp. Ik geef met veel plezier les en heb zelf M samengesteld gereden.
Even voorstellen… Mijn naam is Bas en woon in Leiden. sinds 2009 werk ik bij Liethorp. Liethorp was voor dat ik er kwam werken al bekend terrein voor mij omdat ik hier vroeger zelf altijd met veel plezier heb gereden. ik heb een paardenhouderij opleiding gevolgd en hierbij ook mijn papieren voor het les geven gehaald. Na mijn schooltijd heb ik op verschillende bedrijven gewerkt oa een dressuur-handelstal en ook manegebedrijven. nu al weer een hele tijd op Liethorp waar ik allround word ingezet.
Jamie
Hallo, mijn naam is Jamie en ik rijd sinds mijn negende jaar op manege Liethorp. Vanaf het moment dat ik lid werd, was ik vaak op de manege te vinden. Uit school kwam ik snel naar de manege om te helpen met het poetsen en zadelen van de pony’s. De vakanties waren het leukst, dan kwam ik in de ochtenden helpen op stal. Het beviel mij zo goed, dat ik toen ik ouder werd graag als bijbaan naast mijn studie op stal wilde werken. Gelukkig was dit mogelijk! Ik heb het nog steeds erg naar mijn zin en ben in mijn vrije tijd ook vaak op de manege te vinden. Ik verzorg dan mijn eigen paarden, maar ook paarden van andere mensen. Het leukste vind ik om deel te nemen aan dressuurwedstrijden. Dit doe ik met verschillende paarden op verschillende niveau’s.
Caroline
Hallo, even voorstellen ik ben Caroline Post. In 1981 heb ik mijn instructeurs opleiding in Deurne succesvol afgesloten. Daarna heb ik 10 jaar op verschillende maneges en pensionstallen les gegeven tot en met Z niveau en in 1991 ben ik als bedrijfsleidster bij ruitervereniging Liethorp aan de slag gegaan. Vlak na het behalen van mijn diploma in Deurne, heb ik de 3 jarige hengst Winmaster gekocht. Ik heb Winmaster zelf zadelmak gemaakt en hem doorgereden tot en met de lichte tour (Prix st. George / Intermediaire 1) bij de vereniging van dressuurruiters. Ik heb verder verschillende paarden in de klasse Z dressuur en M springen uitgebracht en demonstraties gegeven met de Friese dekhengsten Romke en Falke.