Coronavirus en de manege

Tot 6 april zijn alle manegelessen per direct afgelast en is de manege gesloten.

Iedere dag kijken wij naar de aanbevelingen van het RIVM aan onze overheid en volgen wij hun aanwijzingen op. Via deze pagina informeren wij jou over de laatste stand van zaken.

Als gevolg van de uitspraak van minister Bruins tijdens de persconferentie 15 maart jl. en het advies van de FNRS/KNHS moeten manegebedrijven tot 6 april 2020 de manegelessen afgelasten. De verzorging van onze paarden en ponies zal uiteraard doorgaan. Hiervoor blijft de manege open voor paardeneigenaren, personeel, dienstverleners zoals hoefsmeden en dierenartsen en leveranciers.

Het uitgangspunt voor de manege is dat wij de maatregelen van de Rijksoverheid, RIVM en FNRS/KNHS volgen. Helaas gaan leden en bezoekers van manege Liethorp daar ook iets van merken. Om het coronavirus zo goed mogelijk buiten de deur te houden zijn wij genoodzaakt de volgende maatregelen te treffen:

  • Alle manegelessen zijn per direct afgelast. De gemiste lessen worden ingehaald zodra dat kan.
  • Wij sluiten de accommodatie per direct tot en met t/m 6 april 2020.
  • Er zullen geen evenementen of andere activiteiten plaatsvinden.
  • Mensen (en paarden) van buitenaf mogen de accommodatie niet gebruiken voor training.
  • De pensionstallen blijven opengesteld voor paardeneigenaren. Ook hiervoor nemen wij extra maatregelen en informeren de pensionklanten separaat.

Bovenstaande maatregelen gelden tot 6 april 2020.

Wij begrijpen heel goed dat deze maatregelen vervelend, maar jammergenoeg noodzakelijk zijn.

Deze pagina is laatst bijgewerkt op 15 maart 2020