Belactie “SCOREN VOOR JOUW VERENIGING”

Meld je aan! We kunnen jouw hulp goed gebruiken.

Voor manege Liethorp is het belangrijk om naast contributies en subsidies andere manieren te zoeken om inkomsten te genereren. Zeker in zo’n lastige periode als deze. Daarom doen wij maandag 28 september mee aan de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ van de VriendenLoterij! De opbrengst van deze actie gaat naar: een paard! Help jij mee om dit te  realiseren?
Op deze avond kún je gebeld worden door 1 van onze vrijwilligers met de vraag of je wilt meespelen met de VriendenLoterij voor onze manege. Als je interesse hebt en/of je wilt je huidige lot omzetten voor een lot voor onze manege, laat dit weten via info@liethorp.nl. Dan weet je zeker dat je die avond gebeld wordt!

WIST JE TROUWENS DAT…

  • Minimaal 40% van de lotprijs ten goede komt aan ons doel: EEN PAARD!
  • Je als deelnemer van de VriendenLoterij elk kwartaal kans maakt op fantastische prijzen?
  • De VriendenLoterij tijdens de actie ‘Scoren voor jouw Vereniging’ extra geldbedragen uitkeert aan de vijf clubs, verenigingen en stichtingen die de meeste loten hebben verkocht?

Dus: hoe meer vrijwilligers, hoe meer loten we kunnen verkopen! Daar gaan we samen toch voor?

WIE ZOEKEN WIJ?

Wij zoeken 7 (liefst meer) papa’s, mama’s, leden of oud-leden (min. 18 jaar) die 1 avond/deel van de avond “het belteam” gaan vormen! Dit belteam verkoopt loten van de VriendenLoterij aan andere leden, vrienden en familie.

HOE WERKT HET?

Om je een beeld te geven van de avond, vind je hier een korte video en hieronder aanvullende informatie.

HELP JIJ ONS MEE OP 28 SEPTEMBER A.S.?

Geef je dan op via dit formulier. Ook als je een deel van de avond kunt bellen, kunnen we je hulp goed gebruiken. Vanwege het coronavirus hanteren we uiteraard gepaste maatregelen. Maar,..naast het verkopen van loten, maken we er bovenal ook een gezellige avond van met elkaar! Wij zorgen dat de koffie/thee klaar staat op 28 september a.s. om 18.15 uur

Ja! Ik bel mee!